
Tine Frya ansetter 17 nye: Øker cottage cheese-produksjonen
1 måned siden siste oppdatering
2 min lesetid
1 måned siden siste oppdatering
2 min lesetid
Tine Frya utvider produksjonen av cottage cheese og ansetter 17 nye medarbeidere for å møte den rekordhøye etterspørselen. Den økte populariteten har ført til døgnkontinuerlig drift, og selskapet ser en varig endring i forbrukernes kostholdsvaner.
Nordmenns store forbruk av cottage cheese har ført til at Tine Frya, meieriet som står for all Tines cottage cheese-produksjon, nå utvider driften betydelig. Anleggssjef Sigrid Svanborg, som tidligere forventet nedbemanning, kan nå ansette 17 nye medarbeidere.
Dette kommer etter en investering på 25 millioner kroner i 2024. Produksjonen vil økes fra seks til syv dager i uken, med døgnkontinuerlig drift, for å dekke etterspørselen som har økt med 76 prosent de siste to årene.
Tine Morken, ny produksjonsleder, fremhever viktigheten av arbeidsplassen for regionen. Ernæringsfysiolog Ingrid Vik Larsen ser positivt på trenden, da cottage cheese er en god kilde til protein og viktige næringsstoffer.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!