

Artikkelen tar for seg trenden med økt fokus på proteininnhold i dagligvareprodukter, spesielt meierivarer. Klinisk ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius påpeker at forskjellen i proteininnhold mellom vanlige produkter og de med ekstra markert proteininnhold ofte er minimal og ubetydelig for de fleste.
Hun understreker at et variert kosthold vanligvis dekker proteinbehovet, og at fokuset heller bør være på å spise mer plantemat og fiber.
Produsenter som Tine og Synnøve bekrefter at de møter en økende etterspørsel etter proteinrike produkter, men at proteininnholdet ofte kommer naturlig fra melken eller gjennom konsentrering.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
3 måneder siden
VG
12 dager siden
Dagbladet
2 måneder siden
NRK
3 måneder siden
TV2
8 dager siden
Dagbladet
3 måneder siden
TV2
2 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
Dagbladet
4 måneder siden
TV2
20 dager siden
NRK
29 dager siden
Nettavisen
23 dager siden
Nettavisen
4 måneder siden
Nettavisen
3 måneder siden
Nettavisen
1 måned siden
Dagbladet