
Norske VM-utøvere unngår rå kylling i Tokyo
2 dager siden siste oppdatering
2 min lesetid
2 dager siden siste oppdatering
2 min lesetid
Norske friidrettsutøvere i Tokyo for mesterskapet styrer unna en lokal spesialitet: rå kylling. Flere uttrykker bekymring for å bli syke rett før konkurransene, til tross for byens anerkjente matkultur.
I Tokyo, kjent for sine matopplevelser, velger norske VM-utøvere å unngå rå kylling, en populær rett i Japan. Kulestøter Marcus Thomsen uttrykker at han ikke ønsker å risikere sykdom, selv om retten kan være god. Stavhopper Sondre Guttormsen, som har utforsket byens restauranter og spist god sushi og kjøtt, bekrefter at han styrte unna «sashimi chicken».
Sleggekaster Thomas Mardal understreker viktigheten av å være nøye med maten dagene før konkurranse, for å unngå mageproblemer og vekttap. Eivind Henriksen, også sleggekaster, foretrekker å holde seg til mat som ligner det de spiser hjemme, og nevner et australsk steakhouse som et eksempel. Mesterskapet avholdes fra 13.
til 21. september, og utøverne fokuserer på trygg mat som ris, poteter, pasta og kokt kylling i forkant av sine konkurranser.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!