Michelin-restaurant lanserer vannmeny opptil 1300 kroner
2 dager siden siste oppdatering
1 min lesetid
2 dager siden siste oppdatering
1 min lesetid
Michelin-restauranten La Popote i Cheshire har introdusert Storbritannias første vannmeny, med flasker priset opptil 1300 kroner. Dette initiativet, utviklet med en vannsommelier, svarer på endrede drikkevaner og tilbyr alkoholfrie gjester en eksklusiv opplevelse.
Michelin-restauranten La Popote i Cheshire har nylig lansert Storbritannias første vannmeny, som inkluderer syv ulike flasker med priser opptil 1300 kroner. Restauranteier Joseph Rawlins (32) samarbeidet med vannsommelier Doran Binder, en av kun fem i Storbritannia, for å utvikle konseptet. Binder brukte syv måneder på å velge ut vann fra land som Frankrike, Spania, Portugal, Italia, Island og Storbritannia.
Bakgrunnen for menyen er endrede restaurantvaner, hvor flere gjester velger bort alkohol, ofte fordi de kjører. Vannet serveres i vinglass for å gi en lignende opplevelse som vin. Ifølge Binder får vann sin smak fra oppløste mineraler absorbert fra jorden.
Han har arbeidet med ideen i 3-4 år, men møtte skepsis da folk trodde det var en spøk. Den dyreste flasken på menyen er portugisiske The Palace of Vidago til rundt 250 kroner, mens Binders eget Crag-vann koster cirka 70 kroner. Lanseringen skjedde forrige uke, og nyheten ble rapportert av The Telegraph.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!