
Peppes Pizza: Glutenfri deig oppleves som uspiselig
4 dager siden siste oppdatering
3 min lesetid
4 dager siden siste oppdatering
3 min lesetid
Victoria Jelsø Selbæk og hennes mann opplevde at Peppes Pizzas glutenfrie deig var tørr og falt fra hverandre, noe som gjorde den uspiselig. Dette problemet har også mange andre kunder rapportert om på sosiale medier, og selskapet Jordanes bekrefter nå en produksjonsfeil.
Victoria Jelsø Selbæk og hennes mann opplevde en skuffende fredagspizza da Peppes Pizzas glutenfrie deig var ekstremt tørr og umulig å rulle ut. De to deigene de kjøpte, falt fra hverandre i biter, noe Selbæk beskrev som et «puslespill» som smakte «papp». Dette var ikke første gang hun opplevde en lignende deig, men denne gangen var problemet så uttalt at de ikke kunne bruke den.
Selbæk delte sin frustrasjon i en TikTok-video på kanalen «glutengenie», hvor hun uttrykte at den glutenfrie deigen var «uspiselig». Videoen har raskt fått over 320 000 visninger, og kommentarfeltet flommer over av lignende historier fra andre kunder som har opplevd samme problem, uavhengig av utløpsdato. Selbæk mistenker en produksjonsfeil og håper Peppes Pizza trekker produktet tilbake, spesielt siden glutenfrie alternativer ofte er dyrere.
Jordanes, som eier Peppes Pizza, har via kommunikasjonsdirektør Sofie Oraug-Rygh beklaget hendelsen. Selskapet bekrefter at dialog med produksjonen indikerer en produksjonsfeil som kan føre til tørre bunner, men de anser feilen som begrenset. De oppfordrer kunder med lignende opplevelser til å kontakte dem direkte.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!