Nyhetssaker
Dagbladet nyheter: «Namfonfoods» åpner pop-up restaurant på Aker Brygge etter stor interesse
Artikkel

«Namfonfoods» åpner pop-up restaurant på Aker Brygge etter stor interesse

4 måneder siden siste oppdatering

2 min lesetid

Dagbladet logo

Kort oppsummert

  • Warunee Bolstad, kjent som «Namfonfoods», åpner sin tredje pop-up restaurant på Aker Brygge.

Sammendrag

Matprofilen Warunee Bolstad, kjent som «Namfonfoods», åpner sin tredje pop-up restaurant «Nam» på Aker Brygge etter tidligere suksess med mango sticky rice. Allerede før åpningen hadde 4000 personer reservert bord.

Bolstad ønsker å gi gjestene en bedre opplevelse uten lange køer, og har forberedt seg godt med et drillet team. Hun er inspirert av morens matlaging, og overskuddet fra pop-up restauranten skal brukes til å åpne en restaurant for moren i Thailand.

Bolstad lager autentisk thaimat med en vri som passer det norske publikum.

Kontekst