

Matprofilen Warunee Bolstad, kjent som «Namfonfoods», åpner sin tredje pop-up restaurant «Nam» på Aker Brygge etter tidligere suksess med mango sticky rice. Allerede før åpningen hadde 4000 personer reservert bord.
Bolstad ønsker å gi gjestene en bedre opplevelse uten lange køer, og har forberedt seg godt med et drillet team. Hun er inspirert av morens matlaging, og overskuddet fra pop-up restauranten skal brukes til å åpne en restaurant for moren i Thailand.
Bolstad lager autentisk thaimat med en vri som passer det norske publikum.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
2 måneder siden
TV2
3 måneder siden
Dagbladet
24 dager siden
Dagbladet
3 måneder siden
Nettavisen
1 måned siden
Nettavisen
4 måneder siden
VG
4 dager siden
Dagbladet
3 måneder siden
Nettavisen
2 måneder siden
Dagbladet
19 dager siden
Nettavisen
4 måneder siden
Dagbladet
4 dager siden
Nettavisen
1 måned siden
TV2
23 dager siden
VG
4 dager siden
Nettavisen