
Peppes Pizza trekker glutenfri deig etter produksjonsfeil
3 dager siden siste oppdatering
2 min lesetid
3 dager siden siste oppdatering
2 min lesetid
Victoria Jelsø Selbæk opplevde at Peppes Pizzas glutenfrie deig var tørr og gikk i stykker, noe som utløste stor respons på sosiale medier. Produsenten har nå trukket produktet fra markedet og identifisert en produksjonsfeil knyttet til varmebehandlet rismel.
Peppes Pizza har trukket sin glutenfrie pizzadeig fra markedet etter at kunder, inkludert Victoria Jelsø Selbæk, rapporterte om tørre og oppsprukne bunner. Selbæks TikTok-video, som viste deigen falle fra hverandre, fikk over 300 000 visninger og utløste mange lignende tilbakemeldinger. Kommunikasjonsdirektør Sofie Oraug-Rygh fra Jordanes/Peppes Pizza bekreftet at en produksjonsfeil var årsaken.
Feilen skyldtes for hard varmebehandling av rismel, noe som påvirket alle partier produsert fra august og utover. Selskapet har nå byttet tilbake til det opprinnelige melet og lover at produktet snart vil være tilbake i butikk med den forventede kvaliteten.
Peppes Pizza beklager ulempene, spesielt for kunder med cøliaki som har færre alternativer, og planlegger å kontakte Cøliakiforeningen for innspill. Selbæk uttrykker tilfredshet med at produsenten tar tak i problemet og er villig til å prøve produktet igjen.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!