

Artikkelen gir råd om hvordan man best kan fryse ned matrester for å unngå matforgiftning. Det understrekes viktigheten av å avkjøle maten før nedfrysing for å hindre rimdannelse, som kan redusere holdbarheten.
Artikkelen anbefaler flatpakking i poser eller frysefolie for effektiv plassutnyttelse og å fjerne mest mulig luft fra pakken for å unngå rimfrost. Prioritering av matvarer med kort holdbarhet, som kjøtt og pålegg, anbefales.
De fleste grønnsaker bør forvelles før nedfrysing, mens løk, purre, paprika og krydderurter kan fryses ned uten forvelling. Det er viktig å merke maten med dato for nedfrysing for å holde oversikt.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
1 måned siden
Nettavisen
4 måneder siden
Nettavisen
5 måneder siden
NRK
24 dager siden
Nettavisen
6 måneder siden
Nettavisen
5 måneder siden
Dagbladet
4 måneder siden
Dagbladet
5 måneder siden
Dagbladet
25 dager siden
Nettavisen
2 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
TV2
5 måneder siden
Dagbladet
4 dager siden
VG
3 måneder siden
Dagbladet