

Artikkelen omhandler hvordan man kan redusere matsvinn i julen ved å bruke julematrester på kreative måter. Kokk Anette Fjelleng Hansen fra Matprat har utviklet «street»-inspirerte oppskrifter for å gi restene nytt liv, som gyros med ribbe og pinnekjøtt i brioche.
Artikkelen belyser også det store matsvinnet i Norge, og regjeringens arbeid med en ny matkastelov. Riktig oppbevaring av mat, som nedkjøling før kjøleskap og forsiktig frysing, er viktig for å unngå matsvinn.
Det oppfordres til kreativ bruk av rester, som restelunsj eller tapas, for å unngå at maten kastes.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
5 måneder siden
Dagbladet
5 måneder siden
Dagbladet
6 måneder siden
Nettavisen
1 måned siden
Nettavisen
5 måneder siden
Dagbladet
6 måneder siden
Nettavisen
3 måneder siden
Dagbladet
6 måneder siden
Dagbladet
4 måneder siden
Dagbladet
5 måneder siden
Dagbladet
4 måneder siden
TV2
5 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
Nettavisen
25 dager siden
Nettavisen
4 dager siden
VG