Det norske kokkelaget, med Håvard Werkland i spissen, har presentert sin tallerkenrett for juryen i Bocuse d'Or i Lyon. Retten bestod av ørnefisk, hummer og selleri.
Werkland, som tidligere har vunnet «Årets kokk» og kom på tredjeplass i kokke-EM, representerer Norge i konkurransen. Hans foreldre er til stede og følger spent med, selv om de forteller at han ikke hadde interesse for matlaging som ung.
De håper på en pallplassering, men understreker at det viktigste er at han har gjort sitt beste. Vinnerne av konkurransen blir annonsert mandag kveld.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
4 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
VG
4 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
TV2
4 måneder siden
NRK
5 måneder siden
Dagbladet
5 måneder siden
e24
4 måneder siden
Nettavisen
1 måned siden
Dagbladet
6 måneder siden
e24
5 måneder siden
Dagbladet
14 dager siden
e24
6 måneder siden
e24
3 måneder siden
Nettavisen
22 dager siden
VG