

Håvard Werkland og Team Norway deltar i kokke-VM i Lyon. Werkland, som jobber på Michelin-restauranten Speilsalen i Trondheim, er Norges kandidat etter å ha vunnet årets kokk i 2023. Han og laget skal presentere to retter: en med ørnefisk og hummer, og en med rådyr.
Teamet, som også inkluderer coach Christopher W. Davidsen og commis Grunde Gillund, har forberedt seg siden september.
Familien er til stede for å heie på dem. Werkland og Team Norway tok bronse i EM i fjor.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
4 måneder siden
TV2
4 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
TV2
4 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
VG
4 måneder siden
VG
5 måneder siden
Nettavisen
1 måned siden
Nettavisen
1 måned siden
VG
3 måneder siden
NRK
20 dager siden
VG
1 måned siden
TV2
1 måned siden
VG
5 måneder siden
VG
4 måneder siden
Nettavisen