Matinfluenser reagerer på tysk kjøtt hos Meny
4 måneder siden siste oppdatering
3 min lesetid
4 måneder siden siste oppdatering
3 min lesetid
Matinfluenser Kristoffer Gregersen reagerte da han oppdaget noe hos Meny. Han stusset da han skulle handle karbonadedeig.
Artikkelen handler om matinfluenser Kristoffer Gregersens reaksjon på at Meny selger norsk og tysk karbonadedeig blandet i samme hylle. Gregersen mener det er lett å ta feil og at utenlandsk kjøtt bør ligge separat slik at kunder kan ta bevisste valg. Han ønsker å støtte norsk landbruk grunnet høy kvalitet og lav antibiotikabruk.
Kommunikasjonssjef Nina Horn Hynne i Meny forklarer at blandingen skyldes logistikk og behov for import når norsk råvare ikke strekker til. Hun oppfordrer kundene til å lese på pakkene.
Nortura forklarer importkvoter for storfekjøtt som en del av handelsavtaler. Fagdirektør Ole Arne Alvseike i Animalia påpeker at Tyskland bruker langt mer antibiotika enn Norge men at risiko for salmonella i importert kjøtt er lav grunnet strenge krav.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!