Michelin-restaurant Hyde stenger dørene i Oslo
Den anerkjente Michelin-restauranten Hyde i Oslo annonserer at den stenger dørene ved årets slutt. Nedleggelsen kommer til tross for god økonomi og suksess, og eierne hinter om nye prosjekter i fremtiden.

Kort oppsummert
- Michelin-restauranten Hyde i Oslo stenger dørene ved utgangen av året, fire år etter åpning og to år etter å ha fått Michelin-stjerne.
Michelin-restauranten Hyde, som fikk sin stjerne i 2022, vil stenge ved utgangen av året. Restauranten, som åpnet i 2019 på Fredensborg i Oslo, opplyser om nedleggelsen via Instagram.
Medeier Susanne Martens Låstad forklarer at det aldri var en intensjon å drive restauranten på ubestemt tid, og at dette er en naturlig avslutning mens driften fortsatt er vellykket og gøy. Låstad understreker at økonomien er «glimrende» og at beslutningen ikke skyldes finansielle problemer, men en filosofi om å avslutte på topp, lignende tidligere restaurant Pjoltergeist.
Kjøkkensjef Matthew North uttrykker takknemlighet for tiden med talentfulle kolleger og ser frem til å ta imot gjester frem til jul.
Susanne Martens Låstad
Matthew North
Dagbladet Børsen
Michelin
Oslo
Fredensborg