Artikkelen avliver myten om at surdeigsbrød automatisk er sunnere enn vanlig brød. Ernæringsfysiologer understreker at det er andelen fullkorn som avgjør brødets sunnhet, ikke hevemetoden.
Surdeigsbrød kan ha fordeler som bedre mineralopptak og lettere fordøyelse for noen, men næringsmessig er det likt vanlig brød. En hobbybaker deler sin lidenskap for surdeig, men poengterer at det ikke er den eneste grunnen til å bake med surdeig.
Artikkelen konkluderer med at både surdeigsbrød og vanlig brød kan være en del av et sunt kosthold.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
4 måneder siden
TV2
5 måneder siden
TV2
2 måneder siden
Dagbladet
5 måneder siden
Nettavisen
5 måneder siden
VG
26 dager siden
Dagbladet
3 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
TV2
3 måneder siden
Nettavisen
1 måned siden
Dagbladet
23 dager siden
Nettavisen
4 måneder siden
Nettavisen
5 måneder siden
Nettavisen
5 dager siden
VG
1 måned siden
Dagbladet