

Klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør fremhever betydningen av å spise frukt og grønt, og advarer mot å tro at kosttilskudd kan erstatte disse matvarene. Hun forklarer at frukt og grønnsaker inneholder et bredt spekter av antioksidanter og kostfiber som er essensielle for å forebygge sykdommer og overvekt.
Sundfør påpeker at kostfiber bidrar til god fordøyelse og metthetsfølelse, noe som er viktig for å opprettholde en sunn vekt. Hun anbefaler å inkludere frukt og grønt i alle måltider, og oppfordrer de som ikke liker det til å prøve ulike tilberedningsmetoder.
De nasjonale kostholdsrådene anbefaler et daglig inntak på 800 gram frukt og grønt.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
4 måneder siden
Nettavisen
5 måneder siden
TV2
4 måneder siden
Nettavisen
3 måneder siden
Nettavisen
5 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
TV2
5 timer siden
Dagbladet
23 dager siden
Nettavisen
4 måneder siden
TV2
4 måneder siden
Nettavisen
2 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
Nettavisen
3 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
TV2
2 måneder siden
Dagbladet