

Artikkelen gir råd om hvordan man velger en god ribbe i butikken. Kjøkkensjef Adam Wiatrowski anbefaler å se etter fargen på kjøttet, som skal være rosa, og fettfordelingen, som skal ligge i fine lag.
Ribben bør være fast, ikke myk, noe som kan indikere dårlig kvalitet eller bruk av saltsprøyter. Ingredienslisten kan avsløre om vann er sprøytet inn.
Et tykt fettlag under svoren er viktig for sprø svor. Kokkene på Engebret anbefaler også å sjekke at pakken er jevn på toppen.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
5 måneder siden
Dagbladet
1 måned siden
Nettavisen
5 måneder siden
Dagbladet
6 måneder siden
Nettavisen
5 måneder siden
Nettavisen
25 dager siden
Nettavisen
3 måneder siden
Nettavisen
29 dager siden
Dagbladet
4 dager siden
Dagbladet
6 måneder siden
Dagbladet
5 måneder siden
Dagbladet
5 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
TV2
24 dager siden
Nettavisen
5 måneder siden
Nettavisen