

Brannvesenet advarer om brannfare knyttet til fettansamlinger i kjøkkenvifter, både i restauranter og private hjem. Flere nylige restaurantbranner, inkludert brannen i Festningen Restaurant, har spredt seg via ventilasjonsanlegg fylt med fett.
Slike branner er vanskelige å slukke og forårsaker store skader.
Det anbefales derfor å rengjøre fettfiltre i kjøkkenviften jevnlig, gjerne hver fjortende dag ved hyppig matlaging, for å redusere risikoen for brann.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
4 måneder siden
Nettavisen
5 måneder siden
TV2
3 måneder siden
Dagbladet
4 måneder siden
VG
4 måneder siden
Dagbladet
5 måneder siden
Dagbladet
5 måneder siden
NRK
3 måneder siden
Nettavisen
6 måneder siden
VG
2 måneder siden
Nettavisen
2 måneder siden
NRK
4 måneder siden
TV2
4 måneder siden
Dagbladet
2 måneder siden
NRK
23 dager siden
VG