

Subjekt-redaktør Danby Choi spiser fortsatt alle måltider ute, og bruker mellom 9. 000 og 12.
000 kroner i måneden på dette. I et Viaplay-program «Kjartan rydder opp – hjemme» forsøkte kjendiskokk Kjartan Skjelde å lære Choi å lage mat, men Choi holder fast ved at det er billigere og mer tidsbesparende å spise ute.
Han mener også at han støtter det lokale kulturlivet ved å spise på restaurant, og at han redder verden på den måten. Skjelde er usikker på om Choi faktisk aldri lager mat selv, men er fornøyd med å ha vist ham gleden ved matlaging.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
5 måneder siden
Nettavisen
5 måneder siden
Dagbladet
4 måneder siden
Nettavisen
6 måneder siden
Dagbladet
1 måned siden
Dagbladet
1 måned siden
Nettavisen
4 måneder siden
NRK
3 måneder siden
TV2
6 måneder siden
TV2
3 måneder siden
Nettavisen
4 dager siden
Nettavisen
2 måneder siden
NRK
4 måneder siden
VG
6 dager siden
Dagbladet
3 måneder siden
Nettavisen