

Jan Henrik «Gladkokken» Syversens restaurant fikk en negativ anmeldelse av Aftenposten Vink, som ga stedet terningkast tre. Anmelderne var skuffet over lokalet, prisene og maten, og mente at prisene ikke samsvarte med kvaliteten.
«Gladkokken» mener anmeldelsen var uflaks og antyder at Aftenpostens anmeldere er negative til ham fordi han selv har erfaring med matanmeldelser.
Han påpeker at restauranten har fått bedre anmeldelser fra andre aviser, og at den dårlige anmeldelsen førte til økt besøk.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
4 måneder siden
Dagbladet
4 måneder siden
Nettavisen
1 dag siden
Nettavisen
3 måneder siden
Dagbladet
6 måneder siden
Dagbladet
2 måneder siden
TV2
1 måned siden
Nettavisen
4 måneder siden
Dagbladet
6 måneder siden
TV2
4 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
Dagbladet
2 måneder siden
Nettavisen
3 måneder siden
VG
5 måneder siden
Dagbladet
2 måneder siden
Nettavisen