

En artikkel fra en nettavis viser at kjøkkenvasken ofte er mer bakteriefylt enn et toalett. Eksperter anbefaler daglig skylling og tørking av vasken for å fjerne matrester.
En grundigere rengjøring med såpe og vann bør gjøres 2-3 ganger i uken, mens ukentlig desinfeksjon er nødvendig for å drepe bakterier. Artikkelen understreker også viktigheten av å rengjøre lysbrytere og håndtak på kjøkkenet regelmessig, da disse ofte er oversett, men likevel samler mye bakterier.
Hyppigere rengjøring anbefales ved bruk av rått kjøtt eller ved sykdom.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
2 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
Dagbladet
7 dager siden
Dagbladet
4 måneder siden
TV2
5 måneder siden
TV2
3 måneder siden
Nettavisen
3 måneder siden
Dagbladet
4 måneder siden
Dagbladet
6 måneder siden
VG
3 måneder siden
VG
3 måneder siden
VG
2 måneder siden
TV2
1 måned siden
Dagbladet