Nyhetssaker
Dagbladet logo

Dagbladet

Tusenfryd: Maten har blitt bedre, men med unntak

En fersk test utført av DinSide og Dagbladet avslører at mattilbudet på Tusenfryd har forbedret seg betydelig siden forrige anmeldelse. Til tross for positive overraskelser, finnes det fortsatt retter som beskrives som «udelikat og vondt», og mange velger fortsatt å ta med egen mat.

1 dag siden

3 min lesetid

Kort oppsummert

  • Mattilbudet på Tusenfryd har generelt forbedret seg siden forrige test, men kvaliteten varierer fortsatt stort.

En fersk test utført av DinSide og Dagbladet avslører at mattilbudet på Tusenfryd har forbedret seg betydelig siden forrige anmeldelse. Mens attraksjonene fortsatt er hovedtrekket, er flere spisesteder nå verdt et besøk.

Spesielt fremheves Pølserasten med sin Washington BBQ-pølse som «best i test», og Arme Riddere som «klar burgerfavoritt». Midgardsormens favoritter imponerer med hjemmelaget pizza.

Imidlertid er det fortsatt store variasjoner i kvalitet; Wharekai får sterk kritikk for sin «udelikat og vondt» kebab frites, og Pizzaverkstedet skuffer. Mange besøkende velger fortsatt å ta med egen mat, da det oppleves som billigere, bedre og sunnere.

Erik Hønstvedt

Oliver

Hanne Høgmo

Sunniva Schultz Karlsen

DinSide

Dagbladet

Klokk & Co

Tusenfryd

Vinterbro

Ås kommune