

Hype rundt Dubai-sjokoladen fortsetter med lanseringen av Dubai-sjokoladeinspirert iskrem fra Hennig-Olsen Is og Kulinaris. Begge iskremene lanseres som limited edition kuleis i uke 18, og vil være tilgjengelig i kiosker og bensinstasjoner.
Kulinaris sin variant kombinerer pistasj- og sjokoladeiskrem med kataifi og pistasjkrem. Utfordringer med å skaffe nok pistasj av høy kvalitet kan begrense produksjonen.
Mottakelsen på sosiale medier er blandet, der noen er skeptiske mens influensere som Anna-Safia Moholdt Ismail er positive.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
4 måneder siden
Dagbladet
1 måned siden
VG
2 dager siden
Dagbladet
3 måneder siden
Dagbladet
2 måneder siden
Nettavisen
3 dager siden
Dagbladet
3 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
NRK
1 måned siden
VG
4 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
Nettavisen
1 måned siden
TV2
1 måned siden
Nettavisen
5 måneder siden
Dagbladet
2 måneder siden
TV2