
Ekspert advarer mot matvarer før flyturen: – Oppskrift på katastrofe
En reiseekspert advarer mot å spise visse matvarer før en flytur. Dette for å unngå ubehag som oppblåsthet under reisen.
En reiseekspert advarer mot å spise visse matvarer før en flytur. Dette for å unngå ubehag som oppblåsthet under reisen.
Reiseekspert Jessie Chambers fra reiseselskapet Global Work and Travel advarer mot å spise visse matvarer før flyturer, ifølge Daily Mail. Hun forklarer at endringer i kabintrykket kan påvirke fordøyelsen og føre til oppblåsthet og ubehag. Spesielt salte snacks som potetgull, bearbeidet kjøtt og ferdigmat frarådes, da høyt natriuminnhold kan forverre dehydrering og væskeretensjon i den tørre kabinluften.
Chambers anbefaler lett fordøyelig mat som grillet kylling med quinoa og grønnsaker, eller salat med grovbrød og banan. Å drikke nok vann og bevege seg i kabinen kan også hjelpe.
SAS' pressesjef Øystein Schmid har tidligere uttalt til DinSide at man også bør ta hensyn til medpassasjerer med tanke på sterke matlukter om bord. Flysmart24 omtalte saken først i Norge.
Jessie Chambers
Øystein Schmid
Global Work and Travel
Daily Mail
Flysmart24
SAS
DinSide
Norge
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
1 måned siden
Dagbladet
1 måned siden
Dagbladet
6 dager siden
Dagbladet
1 måned siden
Nettavisen
6 dager siden
e24
11 dager siden
VG
8 dager siden
Dagbladet
12 dager siden
VG
2 dager siden
Nettavisen
1 måned siden
Dagbladet
12 dager siden
Dagbladet
2 måneder siden
Dagbladet
15 dager siden
Dagbladet
1 måned siden
Dagbladet
1 måned siden
Nettavisen