

En dansk matvarekjede har lansert en ny type kjøttdeig bestående av 50% oksekjøtt og 50% kyllingkjøtt, med mål om å redusere CO2-avtrykket. Produktet er tilgjengelig i flere butikker i Danmark.
Den nye deigen møter skepsis fra kokk Jan Henrik Syversen, som mener det er et økonomisk grep og ikke et kvalitetsprodukt. Norske dagligvarekjeder har foreløpig ingen planer om å lansere lignende produkter, men fokuserer på andre klimasmarte alternativer.
Norske kjøttprodusenter fremhever også at norsk kjøtt har lavere utslipp enn internasjonalt gjennomsnitt.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
4 måneder siden
Dagbladet
4 måneder siden
TV2
1 måned siden
TV2
5 måneder siden
Nettavisen
3 måneder siden
NRK
3 måneder siden
TV2
2 måneder siden
NRK
2 måneder siden
Nettavisen
1 måned siden
NRK
23 dager siden
Nettavisen
2 måneder siden
VG
4 måneder siden
Nettavisen
26 dager siden
Nettavisen
22 dager siden
TV2
3 måneder siden
TV2