

Artikkelen presenterer alternative måter å bruke julematrester på ved å lage taco. Den foreslår å bruke pinnekjøtt og ribbe som fyll i taco, og gir detaljerte oppskrifter for begge varianter.
Pinnekjøttacoen kombineres med potettortillas, ertemole (en ertebasert guacamole-erstatning) og syltet eple. Ribbetacoen inneholder potettortillas, syltet rødkål, koriander og valgfri salsa.
Artikkelen fremhever også en oppskrift på ertemole som et mer bærekraftig alternativ til avokadobasert guacamole. Målet er å inspirere leserne til å bruke opp julematrester på en kreativ og velsmakende måte.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
6 måneder siden
Dagbladet
6 måneder siden
Dagbladet
1 måned siden
NRK
5 måneder siden
NRK
5 måneder siden
VG
6 måneder siden
Nettavisen
5 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
e24
4 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
VG
5 måneder siden
Dagbladet
2 måneder siden
Dagbladet
5 måneder siden
Dagbladet
2 måneder siden
Dagbladet