Nyhetssaker
Dagbladet nyheter: Lag taco av julematrestene: Pinnekjøtt og ribbe
Artikkel

Lag taco av julematrestene: Pinnekjøtt og ribbe

7 måneder siden siste oppdatering

2 min lesetid

Dagbladet logo

Kort oppsummert

  • Pinnekjøtt kan brukes i taco med potettortillas, ertemole og syltet eple.

Sammendrag

Artikkelen presenterer alternative måter å bruke julematrester på ved å lage taco. Den foreslår å bruke pinnekjøtt og ribbe som fyll i taco, og gir detaljerte oppskrifter for begge varianter.

Pinnekjøttacoen kombineres med potettortillas, ertemole (en ertebasert guacamole-erstatning) og syltet eple. Ribbetacoen inneholder potettortillas, syltet rødkål, koriander og valgfri salsa.

Artikkelen fremhever også en oppskrift på ertemole som et mer bærekraftig alternativ til avokadobasert guacamole. Målet er å inspirere leserne til å bruke opp julematrester på en kreativ og velsmakende måte.

Kontekst