

Konditor Elin Vatnar Nilsen diskuterer valget mellom smør og margarin i julebaksten. Hun understreker at det først og fremst er en smakspreferanse, men at smør er bedre i kremer som skal smelte på tungen, mens margarin kan være lettere å jobbe med i deiger.
Økonomi og grad av prosessering er også faktorer som spiller inn.
Nilsen oppfordrer til en opplyst diskusjon uten pekefingermentalitet, da valget ofte er personlig og basert på ulike hensyn.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
3 måneder siden
NRK
6 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
Nettavisen
2 måneder siden
VG
6 måneder siden
TV2
1 måned siden
Nettavisen
4 måneder siden
NRK
5 måneder siden
Dagbladet
24 dager siden
Nettavisen
2 måneder siden
Nettavisen
5 måneder siden
NRK
3 måneder siden
Nettavisen
3 måneder siden
TV2
2 måneder siden
VG
6 måneder siden
TV2