I 2024 nådde frossenpizza-konsumet i Norge nye høyder med 5,5 kilo per innbygger, tilsvarende 57 millioner solgte pizzaer for 3,4 milliarder kroner. Helsedirektoratet uttrykker bekymring for folkehelsen, da et høyt inntak av frossenpizza, rik på salt, fett og kalorier, kan være uheldig.
Produsenten Dr. Oetker ser en trend der kjente merkevarer foretrekkes.
Ernæringsfysiologer påpeker at et kosthold dominert av ultraprosessert mat kan føre til mangel på essensielle næringsstoffer, men at frossenpizza kan inkluderes i et balansert kosthold med måte.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
4 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
Nettavisen
23 dager siden
Nettavisen
5 måneder siden
Nettavisen
3 måneder siden
TV2
4 måneder siden
Nettavisen
4 dager siden
VG
5 måneder siden
TV2
2 måneder siden
NRK
1 måned siden
NRK
4 måneder siden
Nettavisen
5 måneder siden
Nettavisen
5 måneder siden
Nettavisen
21 dager siden
Dagbladet
5 måneder siden
Nettavisen