

Sjokoladeprodusenter i Norge står overfor store utfordringer på grunn av kraftig økning i råvarepriser, spesielt på kakao og kakaofett. Flere melder om at de er nødt til å justere prisene for å overleve.
Morten Arnesen, daglig leder i Heimdal Chokolade, forteller at enkelte ingredienser har hatt en prisøkning på over 40 prosent. Mia Nilsen i Sød konfekt er usikker på hvor lenge hun kan fortsette driften med dagens priser, da kakaofett alene har økt med 59 prosent.
Forbrukerne merker også at sjokoladen blir dyrere og er mer bevisste på hvordan de bruker pengene sine.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
3 måneder siden
VG
4 måneder siden
Nettavisen
3 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
Dagbladet
4 måneder siden
Dagbladet
4 måneder siden
TV2
1 måned siden
Nettavisen
3 måneder siden
TV2
3 måneder siden
TV2
2 måneder siden
VG
4 måneder siden
TV2
5 måneder siden
TV2
4 måneder siden
Nettavisen
2 måneder siden
TV2
3 måneder siden
Nettavisen