
Dagbladet
Kanelbolle til 66 kroner skaper debatt i Bergen
Prisen på en kanelbolle hos Baker Brun på Bryggen i Bergen har skapt sterke reaksjoner, spesielt fra den faste kunden Ingjerd Hatland. Mens bakeriet forsvarer prisen med markedstilpasning og økte kostnader, mener Hatland at 66 kroner er urimelig og utnytter turister.
5 timer siden
3 min lesetid
Kort oppsummert
- Ingjerd Hatland (76) reagerer sterkt på at en kanelbolle koster 66 kroner hos Baker Brun på Bryggen i Bergen.
Ingjerd Hatland (76) reagerte sterkt på prisen på en kanelbolle (skillingsbolle) til 66 kroner hos Baker Brun på Bryggen i Bergen. Hun nektet å kjøpe bollen og mener prisen er «galskap» og utnytter turister, og at 30 kroner ville vært en rimeligere pris.
Hatland observerer at mange turister også reagerer på den høye prisen. Kari Wulf, PU- og markedsdirektør i Baker Brun, bekrefter at prisen på Bryggen er høyere (66 kr) enn ved deres andre utsalg (54 kr), og forklarer dette med høy etterspørsel fra turister (90% av kundene) og generelle kostnadsøkninger.
Bakeriet planlegger ikke å senke prisen på Bryggen, men verdsetter kundetilbakemeldinger.
Ingjerd Hatland
Kari Wulf
Baker Brun
DinSide
BA
Visit Bergen
Bergen
Bryggen