

Etter at 670 tonn egg ble tilbakekalt på grunn av for høyt D-vitamininnhold, har Giftinformasjonen hos FHI opplevd stor pågang. Feilen skyldes en produksjonsfeil i hønseforet.
FHI understreker at man må ha spist en betydelig mengde egg over en periode før det er helsefarlig, og har publisert anbefalinger om trygge mengder. Nortura har tilbakekalt alle egg fra de berørte gårdene, inkludert de som er solgt til matindustrien.
FHI beroliger forbrukerne om at matvarer med egg vanligvis inneholder begrensede mengder, og oppfordrer folk til å sjekke eggene sine mot en liste publisert av Mattilsynet.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
4 måneder siden
Dagbladet
4 måneder siden
TV2
4 måneder siden
VG
4 måneder siden
Nettavisen
1 måned siden
Nettavisen
4 måneder siden
TV2
4 måneder siden
Dagbladet
4 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
NRK
4 måneder siden
VG
4 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
TV2
1 måned siden
NRK
1 måned siden
Dagbladet
2 måneder siden
Nettavisen