
Trenden snur: Nordmenn dropper lettprodukter for naturlig mat
1 artikkel
2 dager siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...

1 artikkel
2 dager siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
En tydelig trend viser at nordmenn i økende grad velger bort lettprodukter til fordel for helmelk, fløte og smør. Forbrukere søker trygghet i naturlige råvarer, men eksperter advarer mot blind tro på «lett» og peker på potensielle negative helseeffekter av kunstige tilsetningsstoffer.
Nordmenn velger i økende grad helmelk, fløte og smør, mens salget av lettprodukter faller, drevet av et ønske om naturlige råvarer.
Forbrukere forbinder ofte lettprodukter med ultraprosessert mat og uttrykker skepsis til kunstige søtstoffer, selv om sukkerfri brus fortsatt er populært.
Helsedirektoratet og ernæringsfysiologer advarer mot å spise mer av lettprodukter, da de kan inneholde uheldige tilsetningsstoffer og lure til overspising.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!