Artikkelen viser hvordan økte matvarepriser har redusert kjøpekraften for over en halv million nordmenn. Lønnsveksten har ikke holdt tritt med prisstigningen på mat og drikke for flere yrkesgrupper, noe som rammer lavtlønte hardest.
De må bruke en større andel av inntekten på mat. Sukkerholdige produkter har hatt den største prisveksten, mens frukt har økt minst.
Matvareprisene bidro til høyere inflasjon, noe som påvirker vurderingen av styringsrenten.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
2 måneder siden
VG
4 måneder siden
Nettavisen
2 måneder siden
e24
2 måneder siden
VG
5 måneder siden
e24
2 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
Nettavisen
2 måneder siden
VG
2 måneder siden
TV2
2 måneder siden
e24
2 måneder siden
NRK
2 måneder siden
TV2
4 måneder siden
Nettavisen
6 måneder siden
TV2
2 måneder siden
Nettavisen