Artikkelen omhandler Johannes Høsflot Klæbos sesong, som har vært preget av sportslig suksess og oppmerksomhet rundt sex-relaterte overskrifter og baris-bilder. TV 2-ekspert Petter Skinstad mener Klæbo tør å slippe seg mer løs, og at media ikke må dempe det.
Petter Northug spøker om at Klæbo søker sex og penger, men understreker at han må levere i VM. Emil Iversen sier at Klæbo selv startet sexryktene, og at kjæresten hans ler av det.
Klæbo har selv uttalt at ryktene er morsomme, men uten hold.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
4 måneder siden
Johannes Høsflot Klæbo, den norske langrennsstjernen, avviser nylige sex-rykter som har fått oppmerksomhet i skandinaviske medier. Ryktene oppsto etter en spøkefull kommentar i en TikTok-video, der han nevnte et rykte om en påstått affære med Lindsey Vonn under OL i Pyeongchang. Klæbo understreker at ryktene er grunnløse og tar situasjonen med humor. I tillegg til å kommentere ryktene, reflekterte han over sin prestasjon i verdenscupen på Lillehammer, der han vant sprinten, men endte på 8. plass på 20 km. Klæbo reiser nå til Davos for trening og konkurranse, og vil deretter avgjøre om han deltar i Tour de Ski.
4 måneder siden
Johannes Høsflot Klæbo, den norske langrennsstjernen, avviser rykter om en påstått affære med Lindsey Vonn under OL i Pyeongchang, som han omtaler som "bare morsomt". Ryktene oppsto etter en TikTok-video der han spøkefullt nevnte dette som det villeste ryktet han har hørt om seg selv. Klæbo, som nylig vant sprinten i verdenscupen på Lillehammer, planlegger nå å reise til Davos for verdenscuprenn og et treningsopphold. Han er usikker på om han vil delta i Tour de Ski, men fokuserer på å forberede seg til VM i Trondheim, som han anser som sesongens viktigste konkurranse.
3 måneder siden
En reklamefilm med Johannes Høsflot Klæbo i bar overkropp har skapt debatt om kroppspress og seksualisering. PR-profil Rune Brynhildsen mener kritikken er overdrevet og at reklamen er ment som humor, mens Forbrukertilsynet advarer mot kroppsfokus i reklame, spesielt rettet mot barn. Sunn idrett påpeker at det kan være lavere terskel for å spille på kropp i reklame med menn enn kvinner, og Reform uttrykker bekymring for en utvikling der unge menns kropper seksualiseres. Nidar valgte å trekke reklamen etter kritikken.
3 måneder siden
Orkla har trukket en reklamefilm for Nidar med langrennsløper Johannes Høsflot Klæbo etter kritikk for seksualisering og kroppspress. PR-sjef Rune Brynhildsen reagerer sterkt på avgjørelsen og mener kritikken er oppkonstruert. Han får støtte fra sportskommentator Sverre Krogh Sundby, som ser på reklamen som humoristisk. Redd Barnas ungdomsorganisasjon mener derimot at reklamen bidrar til økt kroppspress, mens politisk kommentator Astrid Mæland kaller den harry. Brynhildsen mener det er blitt for lett å bli krenket og stiller spørsmål ved hvorfor akkurat denne reklamen får så mye oppmerksomhet, og foreslår en sladdet versjon.
3 måneder siden
Etter Johannes Høsflot Klæbos seier i Tour de Ski, spøker hans søster, mor og kjæreste om at de blir 'utstøtt' i tiden frem mot VM. Klæbo vil fokusere på trening, hvile og forberedelser, og vil tilbringe tid på hytta, i høyden og i noen verdenscuprenn. Han skal gå seks VM-øvelser i Trondheim, noe som medfører stort press. Familien tror han vil takle presset bra, og at hans sterke konkurranseinstinkt vil motivere ham til å vinne. De beskriver han som selvsikker og flink til å fokusere på sine egne rutiner.
4 måneder siden
Johannes Høsflot Klæbo vant den første etappen av Tour de ski i Toblach etter å ha tilbrakt julen på et luksushotell i Davos med kjæresten Pernille Døsvik. Klæbo forteller at de ikke hadde sett hverandre på åtte-ni uker på grunn av hans satsing på langrenn. Oppholdet i Sveits inkluderte trening, hvile og avslapning, og Klæbo beskriver det som en god oppladning. Han forklarer også et humoristisk bilde av seg selv etter en massasje. Klæbo starter foran i feltet på den andre etappen, vel vitende om at konkurrenter vil prøve å ta igjen det tapte.
1 måned siden
I et åpent brev til Johannes Thingnes Bø reflekterer artikkelforfatteren over skiskytterens karriere ved hans karriereslutt. Spørsmål stilles ved avgjørelsen om å legge opp, hvorvidt det var Bø selv eller kona som tok beslutningen, og om et comeback er mulig. Bøs avslappede forhold til idretten og hans ekstreme fart fremheves, samtidig som hans popularitet og betydning for norsk idrett understrekes. Parallelt hylles også storebror Tarjei Bø for sin karriere og bidrag til skiskyting. Artikkelen berører også forventninger om at Bø kunne ha oppnådd enda mer med større dedikasjon.
4 måneder siden
I et intervju røper Johannes Høsflot Klæbos kjæreste, Pernille Døsvik, detaljer om deres forhold og fremtidsplaner. Hun forteller at hun ikke er klar for barn på heltid, og spøker om at tantebarn forsinker egne barneplaner. Klæbo er enig i at det ikke er riktig tidspunkt for barn nå, med tanke på kommende mesterskap. Samtidig diskuterer de ulike livssituasjonene til Klæbo og Pål Golberg, der Golberg fremhever fordelene med familieliv ved siden av toppidretten. Døsvik avslører også at Klæbo er en urolig sover, og at hun noen ganger må sove på gjesterommet.
3 måneder siden
Artikkelen omhandler Johannes Høsflot Klæbos beslutning om å ikke delta i NM, med henvisning til at han prioriterer VM på hjemmebane. NM-sjefen kritiserer Klæbos fravær og kaller det respektløst og uakseptabelt. Artikkelforfatteren argumenterer for at Klæbo må prioritere sitt eget opplegg i en individuell idrett, og at det er viktigere å prestere i VM enn i NM. Det nevnes også at flere andre stjerner mangler i NM. Artikkelen konkluderer med at skitoppene bør tilpasse kalenderen og ikke presse utøverne til å delta i NM, og at det er en overdrivelse å kalle Klæbos fravær en katastrofe for norsk langrenn.
1 måned siden
Artikkelen tar for seg Johan Remen Evensens rolle som NRK-ekspert i lys av hoppskandalen, og belyser utfordringene ved å bruke tidligere idrettsutøvere som kommentatorer. Evensen er fjernet fra skjermen etter å ha bagatellisert jukset, noe som reiser spørsmål om hans habilitet på grunn av hans sterke tilknytning til hoppsporten. Hans egen innrømmelse av tidligere juks kompliserer situasjonen ytterligere. Artikkelen argumenterer for at denne saken bør føre til en større diskusjon om regulering av nærhet og avstand i journalistikken, og nevner også andre eksempler der bindinger kan påvirke dekningen. Den konkluderer med at sportens 'andedam' av og til blir for trang.
3 måneder siden
Artikkelen oppsummerer de største snakkisene i norsk idrett i 2024. Den trekker frem Markus Rooths sensasjonelle OL-gull i tikamp, Jakob Ingebrigtsens sportslige triumfer og kontroverser, og Erling Braut Haalands rekordsetting. Utenomsportslige hendelser som VAR-protester og Magnus Carlsens oppførsel i sjakk-VM er også omtalt. I tillegg nevnes comebacks av Petter Northug og Therese Johaug, samt Solfrid Koandas OL-gull i vektløfting. Artikkelen tar også for seg Aleksander Aamodt Kildes skade og Norges seier i Nations League.
1 måned siden
Johannes Høsflot Klæbo har uttalt seg om hoppskandalen, der Lindvik og Forfang er suspendert. Klæbo beskriver situasjonen som «spesiell» og understreker at det er leit at mesterskapet fikk en slik avslutning. Han forteller at han har vært opptatt med egne prestasjoner den siste tiden, og at han ikke kjenner alle detaljer i saken. Lindvik og Forfang har avvist å ha hatt noen befatning med juks.
3 måneder siden
Artikkelen tar for seg Petter Northugs fortsatte relevans i langrennssporten, selv etter at han har avsluttet sin aktive karriere. Han skapte mest oppmerksomhet rundt NM, noe som har ført til misunnelse blant landslagsløperne. Northug planlegger å konkurrere for Østerrike i OL og VM. Artikkelforfatteren mener at langrennssjefen burde vurdert å inkludere Northug på landslaget, da han har stor sportslig og økonomisk verdi. Det understrekes at Northug må kvalifisere seg på lik linje med andre løpere for å representere Norge.
2 måneder siden
Johannes Høsflot Klæbo er bekymret for å bli bedømt av sine nære venner Emil Iversen og Niklas Dyrhaug, som er TV-eksperter under VM i Trondheim. Klæbo spøker om å ha nok informasjon om dem for å unngå ubehagelige overraskelser. Iversen og Dyrhaug understreker at de vil være profesjonelle og gi både ros og ris. Medieeksperter advarer mot at slike tette relasjoner kan svekke tilliten til mediene, mens en medieprofessor mener ansvaret for troverdigheten ligger hos mediene selv, og ikke hos ekspertene.
2 måneder siden
Mathias Holbæk, en norsk gullvinner i U23-VM, er bøtelagt av Det internasjonale skiforbundet (FIS) for en feiring etter seieren på 20-kilometeren. FIS mente at feiringen, hvor Holbæk holdt seg foran skrittet, var seksuell og upassende for direktesendt TV. Holbæk måtte betale 250 sveitserfranc, tilsvarende 3089 kroner. Han selv synes feiringen er morsom og planlegger å fortsette med den, til tross for FIS' reaksjon. Holbæk forteller at han ble tatt inn til et møte med ti representanter fra FIS som ikke delte hans humor.