

Artikkelen omhandler fastelavnsboller i København, hvor trenden har eksplodert med ekstravagante varianter og høye priser. Spesielt Maison D'Angleterre skiller seg ut med sine luksusboller toppet med kaviar og bladgull.
Matformidler Helle Øder Valebrokk mener utviklingen har gått for langt og etterlyser mer fokus på kvaliteten av selve bollen i Norge. Selv Noma har deltatt i trenden, noe som førte til lange køer.
Artikkelen belyser kontrasten mellom tradisjonelle og moderne fastelavnsboller.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
2 måneder siden
VG
5 måneder siden
TV2
2 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
e24
1 måned siden
Dagbladet
1 måned siden
NRK
4 måneder siden
TV2
2 måneder siden
Dagbladet
3 måneder siden
Nettavisen
2 måneder siden
NRK
3 måneder siden
Dagbladet
1 måned siden
Dagbladet
5 måneder siden
Dagbladet
5 måneder siden
Nettavisen
3 måneder siden
TV2