Kirkens Bymisjon har etablert et stort produksjonskjøkken i Sandnes, med mål om å levere opptil 4000 måltider daglig. Kjøkkenet bruker overskuddsmat fra Matsentralen for å lage næringsrike måltider til vanskeligstilte i Bergen og Kristiansand.
Prosjektet er et samarbeid med NAV, og gir arbeidstrening til lærlinger. Investeringene i kjøkkenet er på 12-14 millioner kroner, hovedsakelig finansiert av Norgesgruppen og andre investorer.
Målet er å redusere matsvinn og hjelpe de som trenger det.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
3 måneder siden
Nettavisen
3 måneder siden
Nettavisen
3 måneder siden
NRK
3 måneder siden
e24
3 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
NRK
3 måneder siden
Nettavisen
17 dager siden
Nettavisen
4 måneder siden
VG
5 måneder siden
NRK
6 måneder siden
NRK
2 måneder siden
Nettavisen
4 måneder siden
Nettavisen
25 dager siden
Nettavisen
22 dager siden
Nettavisen