Julebordsesong: Serveringsbransjen merker mindre pengebruk
1 artikkel
21 timer siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
1 artikkel
21 timer siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
Serveringsbransjen er usikker på årets julebordsesong da nordmenn holder igjen på restaurantbesøk og alkoholforbruk. Driftsmarginen er nede i 2,1 prosent, det laveste siden pandemien. Dette skaper spenning for en bransje med små marginer.
Driftsmarginen i serveringsbransjen er nå 2,1 prosent, det laveste nivået siden pandemien, ifølge NHO.
Seks av ti nordmenn spiser sjeldnere enn én gang i måneden på restaurant, og én av tre drikker mindre alkohol ute.
Fredrik Ekelund fra Akershusgruppen og Thomas Braaten fra Stortorvet Gjestgiveri bekrefter trenden med lavere pengebruk per gjest.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!