
Maarud ovnsbakt chips: Mindre fett, mer sukker?
1 artikkel
1 dag siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
1 artikkel
1 dag siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
Maarud lanserer ovnsbakte chips med 60 prosent mindre fett, men ernæringsfysiolog Karoline Steenbuch advarer mot å anse produktet som sunnere. Chipsen har mer sukker og lengre ingrediensliste, og er et ultraprosessert produkt.
Maaruds nye ovnsbakte chips markedsføres med 60 prosent mindre fett enn vanlig potetgull, men inneholder til gjengjeld 7,5 gram sukkerarter.
Ernæringsfysiolog Karoline Steenbuch påpeker at produktet ikke er sunnere enn annet potetgull, og er et ultraprosessert produkt med lang ingrediensliste.
Maarud presiserer at chipsen ikke er ment å være sunn, men et alternativ med lavere fettinnhold for forbrukere som ønsker det.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!