
Færre spiser ute: NHO Reiseliv om stramme budsjetter i bransjen
1 artikkel
12 timer siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...

1 artikkel
12 timer siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
Seks av ti nordmenn spiser sjeldnere ute enn én gang i måneden, og mange kutter alkohol, noe som presser serveringsbransjen. Økte priser og strammere budsjetter fører til lavere omsetning og en krevende situasjon for restauranter og utesteder.
Seks av ti nordmenn spiser ute sjeldnere enn én gang i måneden, mens kun 7 prosent spiser ute ukentlig.
35 prosent av befolkningen oppgir å drikke mindre alkohol enn for ett til to år siden, noe som påvirker omsetningen.
Serveringsbransjens driftsmargin er 2,1 prosent, det laveste resultatet siden pandemien, ifølge NHO Reiseliv.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!