Gardermoen: Matpriser kritiseres, croissant koster 175 kr
1 artikkel
9 dager siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
1 artikkel
9 dager siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
Mat- og reisejournalist Helle Øder Valebrokk kritiserer de høye matprisene på Gardermoen, spesielt en croissant til 175 kroner. Hun mener mattilbudet har blitt dårligere og at reisende ikke bør bruke opp feriebudsjettet på flyplassmat. SSP Norway og Avinor svarer på kritikken.
Mat- og reisejournalist Helle Øder Valebrokk kritiserer de høye matprisene på Gardermoen, spesielt en croissant til 175 kroner.
Valebrokk mener mattilbudet har forverret seg etter utskifting av spisesteder, med dårligere kvalitet og høye priser.
SSP Norway og Avinor svarer at de jobber med kvalitet og variasjon, men at de kommersielle aktørene selv setter utsalgsprisene.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!