
Fårikål: Fryst kjøtt like bra, spar penger på ingredienser
1 artikkel
5 dager siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
1 artikkel
5 dager siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
Nettavisens pristest viser store prisforskjeller på fårikålkjøtt og tilbehør. Kjendiskokk Eirik Lillebø bekrefter at fryst kjøtt er like godt som ferskt for fårikål, spesielt ved lang koketid, noe som gir forbrukere mulighet til å spare penger uten å ofre smak.
Kjendiskokk Eirik Lillebø mener fryst fårikålkjøtt er like bra som ferskt når det kokes over en time, og man vil ikke smake forskjell.
Nettavisens pristest av 22 fårikålkjøttvarianter viser at fryst kjøtt er betydelig billigere, fra 79 kr/kg for sau til 169 kr/kg for lam.
Det er også store prisforskjeller på hodekål, poteter og hel pepper, hvor sistnevnte varierer med nesten tre ganger prisen mellom butikkene.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!