
Peppes Pizza: Glutenfri pizzabunn tilbake etter feil
1 artikkel
1 måned siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...

1 artikkel
1 måned siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
Peppes Pizza relanserer sin glutenfrie pizzabunn etter at en produksjonsfeil gjorde deigen tørr og uspiselig. Problemet, som skyldtes overvarmebehandlet rismel, er nå løst, og produktet er tilbake i butikkene med forbedret kvalitet.
Peppes Pizzas glutenfrie pizzabunn ble trukket fra markedet i august på grunn av tørr deig forårsaket av en produksjonsfeil.
Feilen skyldtes at rismelet i deigen ble varmebehandlet for hardt, noe som rammet alle partier fra august og utover.
Produktet er nå relansert i butikkene med det opprinnelige, mindre varmebehandlede rismelet, og kvaliteten er gjenopprettet.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!