Kardiolog Wasim Zahid reagerer sterkt på at hans navn og bilde blir misbrukt i falske reklamer for testosteronøkende kosttilskudd på Facebook. Han har mottatt meldinger fra pasienter som har kjøpt produkter de trodde han anbefalte.
Zahid understreker at dette er svindel og advarer mot å kjøpe legemidler og kosttilskudd på nett. Han er bekymret for at eldre og syke pasienter kan bli lurt av svindlerne.
Forbrukerrådet påpeker at misbruk av medisinsk personell i falsk reklame er ekstra alvorlig på grunn av høy troverdighet. Slike falske reklamer kan være brudd på flere lover.
3 måneder siden
Kardiolog Wasim Zahid reagerer sterkt på at hans navn og bilde igjen misbrukes i reklame for kosttilskudd. Han forteller at han har mottatt meldinger fra folk som har sett reklamer på Facebook der han angivelig anbefaler et kosttilskudd for å øke testosteronnivået. Zahid understreker at dette er svindel og at han ikke står bak disse produktene. Han er spesielt bekymret for at eldre og syke pasienter kan bli lurt av svindlerne, og at produktene kan ha negative konsekvenser for deres helse. Politiet bekrefter at denne typen svindel er vanlig, og Zahid oppfordrer folk til å rapportere falske reklamer. Han er usikker på om han skal politianmelde saken.
3 måneder siden
Hjertespesialist Wasim Zahid er opprørt over at hans navn og bilde blir misbrukt i falske reklamer for testosteronøkende kosttilskudd på Facebook. Pasienter har kontaktet ham etter å ha kjøpt produkter de trodde han anbefalte. Zahid advarer sterkt mot å kjøpe legemidler og kosttilskudd på nett, og understreker at leger ikke reklamerer for helseprodukter på denne måten. Forbrukerrådet påpeker at misbruk av medisinsk personell i falsk reklame er ekstra alvorlig på grunn av høy troverdighet. Slike falske reklamer kan være brudd på flere lover, inkludert straffeloven, markedsføringsloven og åndsverkloven.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!