Kjøttforbruk i Norge: Laveste nivå siden 1992 – hva betyr det?
1 artikkel
22 dager siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
1 artikkel
22 dager siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
Nye tall fra Animalia viser at nordmenns forbruk av rødt kjøtt falt til 37,1 kilo per person i fjor, det laveste nivået siden 1992. Nedgangen på 1,2 prosent fra 2023 til 2024 gleder Framtiden i våre hender, som fremhever positive effekter for klima og folkehelse.
Norsk forbruk av rødt kjøtt var 37,1 kilo per person i fjor, det laveste nivået siden 1992.
Nedgangen i rødt kjøtt-konsum var 1,2 prosent per person fra 2023 til 2024, ifølge Animalias rapport.
Samlet kjøttproduksjon falt svakt, mens eggforbruket økte med 13 egg per person fra året før.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!