
Kvikksølv i sjømat: Global oppvarming kan øke nivåene
1 artikkel
4 dager siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...

1 artikkel
4 dager siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
Ny forskning fra Havforskningsinstituttet viser at global oppvarming kan føre til økte nivåer av kvikksølv i sjømat. Tining av permafrost og varmere hav kan frigjøre gammel kvikksølvforurensning, noe som truer både marint liv og menneskers helse. Havforsker Michael Bank advarer spesielt mot metylkvikksølv, en sterk nervegift.
Global oppvarming kan føre til økte nivåer av kvikksølv i sjømat, ifølge forskning fra Havforskningsinstituttet.
Tining av permafrost og varmere hav kan frigjøre gammel kvikksølvforurensning som truer marint liv og menneskers helse.
Havforsker Michael Bank advarer spesielt mot metylkvikksølv, som er en sterk nervegift for dyr og mennesker.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!