Hansa Borg & Solera Norge har besluttet å legge ned bryggeriet i Sarpsborg og flytte produksjonen til Bergen. Denne beslutningen vil føre til at 45 ansatte i driftsavdelingen mister jobben.
Selskapet begrunner nedleggelsen med et ønske om å styrke sin posisjon i markedet og øke konkurranseevnen ved å samle produksjonen i Bergen, hvor det er gjort større investeringer. Kommunikasjonssjef Stina Kildedal-Johannessen understreker at dette er en vanskelig dag for de berørte og forsikrer at selskapet vil samarbeide tett med fagforeningen for å sikre gode sluttavtaler og bistå de ansatte i å finne nye jobber.
Mange av de ansatte har hatt bryggeriet som arbeidsplass i 30-40 år. Produksjonen i Sarpsborg vil fortsette ut 2025.
22 dager siden
Hansa Borg legger ned sitt bryggeri i Sarpsborg innen 2026, noe som berører 45 ansatte. Produksjonen flyttes til Bergen for å styrke selskapets posisjon i markedet. Beslutningen skyldes høye driftskostnader ved å opprettholde to produksjonsanlegg, samt behov for betydelige investeringer i Sarpsborg. Ansatte ble informert om nedleggelsen i et allmøte. Selv om bryggeriet stenger, vil kjente merkevarer som Borg-ølet og Fredrikstad-pilsen fortsatt bli produsert i Bergen.
22 dager siden
Hansa Borg & Solera Norge legger ned bryggeriet i Sarpsborg og flytter produksjonen til Bergen. De ansatte ble informert på et allmøte. 45 ansatte i driftsavdelingen mister jobben. Selskapet ønsker å styrke sin posisjon i markedet og øke konkurranseevnen ved å samle produksjonen i Bergen, hvor det er gjort større investeringer. Produksjonen i Sarpsborg vil fortsette ut 2025.
22 dager siden
Hansa Borg har besluttet å legge ned bryggeriet i Sarpsborg, noe som rammer omtrent 45 ansatte. Kommunikasjonssjef Stina Kildedal-Johannessen uttrykker at dette er en vanskelig dag for de berørte, og forsikrer at selskapet vil samarbeide tett med fagforeningen for å sikre gode sluttavtaler og bistå de ansatte i å finne nye jobber. Hun understreker også at mange av de ansatte har hatt bryggeriet som arbeidsplass i 30-40 år.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!