Popstjernen Katy Perry skal reise til verdensrommet med Blue Origin i løpet av våren 2024. Dette blir Blue Origins 11.
bemannede romferd, og den vil bestå av et rent kvinnelig mannskap på seks personer. Lauren Sanchez, forloveden til Jeff Bezos, har satt sammen besetningen for denne turen.
I tillegg til Perry og Sanchez, vil TV-verten Gayle King, filmprodusent Kerianne Flynn, borgerrettighetsaktivist Amanda Nguyen og tidligere NASA-rakettviter Aisha Bowe også delta. Perry uttrykker begeistring over å være en del av Blue Origins første kvinnelige mannskap, og håper reisen vil inspirere andre.
2 måneder siden
Popstjernen Katy Perry (40) skal delta på Blue Origins neste romferd sammen med fem andre kvinner. Selskapet melder i en pressemelding at Perry er beæret over å være en del av Blue Origins første kvinnelige mannskap, og håper reisen hennes vil oppmuntre andre til å strekke seg etter stjernene. Romferden skal finne sted i løpet av våren. TV-verten Gayle King, filmprodusent Kerianne Flynn, borgerrettighetsaktivist Amanda Nguyen og tidligere NASA-rakettviter Aisha Bowe er også blant deltakerne.
2 måneder siden
Katy Perry skal reise til verdensrommet med Blue Origin sammen med fem andre kvinner, inkludert Lauren Sanchez og Gayle King. Romferden, som er Blue Origins 11. bemannede oppskyting, er planlagt å finne sted våren 2024. Sanchez, forloveden til Jeff Bezos, satte sammen besetningen for denne turen. De øvrige deltakerne er Kerianne Flynn, Amanda Nguyen og Aisha Bowe.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!
Ferske tall viser at USA skapte 177.000 nye jobber utenfor landbruket i april, noe som overgikk forventningene og bidro til børsoppgang på Wall Street. Samtidig bekrefter kinesiske myndigheter at de har mottatt henvendelser fra USA om handelssamtaler og vurderer disse, noe som også bidrar til markedsoptimisme. Til tross for oppgangen falt Apple-aksjen etter rapporter om redusert salg i Kina.
Etter at Jørn Eggum trakk sitt kandidatur og ble sykmeldt som følge av avsløringer om et tidligere forhold og håndtering av en sluttavtale, seiler nestleder Kine Asper Vistnes opp som den mest sannsynlige kandidaten til å bli ny LO-leder. Det pågår et arbeid for å overtale henne til å stille. Eggums rådgiver bekrefter å ha utarbeidet et avtaleutkast for den tillitsvalgte, men uten kjennskap til forholdet.
Den tyske sikkerhetstjenesten BfV har offisielt klassifisert ytre høyre-partiet Alternativ for Tyskland (AfD) som en «ekstremistisk enhet som truer demokratiet». Dette gir BfV utvidet mulighet til å overvåke partiet. AfD bestrider klassifiseringen. Lederen for det sosialdemokratiske partiet SPD, Lars Klingbeil, uttaler at en kommende regjering vil vurdere et forbud mot AfD.
På Fremskrittspartiets landsmøte kritiserte partileder Sylvi Listhaug regjeringen og lovet et løft for eldreomsorgen med 4000 nye plasser årlig. Partiet diskuterer også strengere kriminalitetstiltak, fjerning av bompenger etter rekordhøye inntekter, og en hardere linje mot EU-direktiver innenfor EØS-avtalen. Det er intern uenighet om avvikling av lakseskatten og kritikk mot forslag om å fjerne næringsstøtte.
USAs president Donald Trump har lagt frem et budsjettforslag for 2026 som innebærer en markant økning i forsvars- og sikkerhetsutgifter, finansiert av kutt på 163 milliarder dollar i annen offentlig pengebruk. Samtidig har Natos generalsekretær Mark Rutte foreslått at medlemslandene øker forsvarsutgiftene til totalt 5 prosent av BNP, et mål tidligere nevnt av Trump.
Organisasjonen Freedom Flotilla Coalition melder at et av deres aktivistskip på vei til Gaza med humanitær hjelp er angrepet av droner og synker utenfor Malta. Samtidig uttaler Israels viseutenriksminister Sharren Haskel at verden ikke liker sterke jøder og kritiserer Norges regjering for å ha valgt side etter anerkjennelsen av Palestina.