
Santa Maria ostedipp endret: Ny oppskrift og innpakning kritiseres
1 artikkel
3 dager siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
1 artikkel
3 dager siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
Santa Maria har endret oppskrift og innpakning på sin populære ostedipp, noe som har ført til sterke reaksjoner fra forbrukere. Mange kritiserer den nye konsistensen og smaken, mens produsenten forsvarer endringene med økt ostemengde og bedre leveringssikkerhet.
Santa Maria har endret oppskrift og innpakning på sin ostedipp, som nå produseres i Belgia med økt ostemengde.
Forbrukere, inkludert Torbjørn Amundsen og Linnea Myhre, kritiserer den nye varianten for å ha en geléaktig konsistens og dårlig smak.
Produsenten Paulig bekrefter endringene for å sikre leveringssikkerhet og hevder interne tester viser god smak.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!