
Protein-trenden: Eksperter kritiserer unødvendige matvarer
1 artikkel
1 dag siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
1 artikkel
1 dag siden siste oppdatering
Laster oppsummering...
Laster hovedpunkter...
Kjendiskokk Eyvind Hellstrøm og ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius kritiserer den økende protein-trenden i matvarer. De mener mange av produktene er unødvendige, da de fleste får nok protein gjennom et variert kosthold.
Kjendiskokk Eyvind Hellstrøm og ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius kritiserer protein-trenden og mener mange produkter er unødvendige.
De fleste nordmenn får dekket proteinbehovet sitt gjennom et variert kosthold, selv de som trener mye.
Matforskere ser trenden som en identitetsmarkør for unge, men advarer mot ultraprosesserte proteinprodukter.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!