Ny sesong av Ekstrem gjemsel med kjente deltakere
TV 2 er klar med en ny sesong av det populære programmet «Ekstrem gjemsel gi et lite pip». Seerne kan forvente enda villere utfordringer og nye spillelementer.
TV 2 er klar med en ny sesong av det populære programmet «Ekstrem gjemsel gi et lite pip». Seerne kan forvente enda villere utfordringer og nye spillelementer.
TV 2 lanserer sesong to av underholdningsprogrammet «Ekstrem gjemsel gi et lite pip», med premiere på TV 2 Play 1. juli 2025.
Programlederne Victor Sotberg, Christopher Omdahl og Robin Hofset varsler en enda mer ekstrem variant av gjemsel, med nye elementer som zombier, robothunder og overvåkingskameraer. Totalt 15 nye deltakere skal bryne seg på utfordringene, inkludert kjente profiler som forfatter Unni Lindell, komiker Isabel Skolmen, tidligere styrkeløfter Fritz Aanes og skuespiller Cengiz Al.
Også tidligere «Farmen kjendis»-deltakere William Heimdal og influenser Noah Vasstrand er med, og duoen Jennie Sofie Pickl og Skrellex (Kai Thomas Larsen) returnerer fra forrige sesong. Nye spillelementer som ekstreme ulemper og fordeler, samt robothunder, droner og overvåkingskameraer, skal øke spenningen, mens de ikoniske signalhornene fortsatt er med.
Victor Sotberg
Christopher Omdahl
Robin Hofset
Unni Lindell
Isabel Skolmen
Fritz Aanes
Cengiz Al
William Heimdal
Noah Vasstrand
Jennie Sofie Pickl
Skrellex
Kai Thomas Larsen
TV 2
TV 2 Play
Nettavisen
Ledere fra de ti medlemslandene i Joint Expeditionary Force (JEF) møttes i Oslo for å diskutere Nato og krigen i Ukraina. De ble enige om å styrke partnerskapet med Ukraina, øke maritim sikkerhet mot Russlands «skyggeflåte» og samarbeide tettere om forsvar. Statsminister Jonas Gahr Støre og Finlands president Alexander Stubb tok initiativ til en telefonsamtale med USAs president Donald Trump, sammen med andre JEF-ledere, for å drøfte en mulig 30-dagers våpenhvile i Ukraina. JEF-lederne snakket også med Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Trump signaliserte senere mulige sanksjoner dersom en våpenhvile ikke respekteres.
Krigen i Gaza fortsetter med over 51.000 palestinere rapportert drept og en kritisk humanitær situasjon. Tidligere norsk diplomat Kai Eide oppfordrer europeiske land til å vurdere sanksjoner mot Israel, og beskriver verdens manglende reaksjon som et moralsk sammenbrudd. I Norge krever SV at finansminister Jens Stoltenberg redegjør for Stortinget om Oljefondets investeringer i selskaper knyttet til Israels okkupasjon og krigføring, og trekker paralleller til Norges reaksjon på Russlands angrep mot Ukraina.
Industrikonsernet Aker gjennomfører en betydelig restrukturering av sine grønne investeringer. Aker Horizons, konsernets satsing på grønn energi, fusjoneres med morselskapet Aker etter et verdifall på 96 prosent siden børsnoteringen. Kjell Inge Røkke erkjenner at lønnsom havvind og hydrogen i Norge ligger minst ti år frem i tid. Som del av omstruktureringen kjøper Aker også Aker Carbon Captures (ACC) sin eierandel i SLB Capturi, og ACC vil dele ut 1,7 milliarder kroner til sine aksjonærer.
Regjeringen forbereder lovendringer som åpner for generell bevæpning av politiet i daglig tjeneste. Forslaget gir Politidirektoratet myndighet til å beslutte omfanget av bevæpningen, begrunnet med et forverret trusselbilde. Politiet selv støtter forslaget. Flere partier, inkludert Senterpartiet og KrF, har snudd og støtter nå fast bevæpning, sammen med Arbeiderpartiet, Frp og Høyre, noe som tyder på bred politisk enighet. En meningsmåling viser at 56 prosent av befolkningen er positive til generell bevæpning.
Representanter for USA og Kina møtes i Genève for handelssamtaler, preget av høye tollsatser. USAs president Donald Trump har signalisert at en tollsats på 80 prosent mot Kina kan være passende, ned fra dagens 145 prosent. Kina har en gjengjeldelsestoll på 125 prosent. Ifølge Bloomberg kan USA vurdere å senke tollsatsen til 60 prosent, et nivå Kina angivelig kan matche. Amerikanske aksjemarkeder reagerte positivt på Trumps uttalelser om kommende handelsavtaler.
Spenningen mellom India og Pakistan har økt etter rapporter om pakistanske droneangrep mot indiske stillinger i Kashmir og Punjab, samt intense kamper langs kontrollinjen i Kashmir. Pakistan hevder å ha skutt ned flere indiske fly. Konflikten utspiller seg også økonomisk, der India har bedt IMF revurdere en låneavtale til Pakistan og truet med å påvirke vannforsyningen. Norges utenriksminister har vært i kontakt med partene og oppfordret til tilbakeholdenhet.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!