
Solskjær tok grep mot luksusvaner i Besiktas
3 måneder siden siste oppdatering
5 min lesetid
3 måneder siden siste oppdatering
5 min lesetid
Ole Gunnar Solskjær deler åpent om sine første måneder som manager for den tyrkiske storklubben Besiktas. Møtet med en ny kultur har ført til umiddelbare grep fra nordmannen for å forme laget etter sin filosofi.
Ole Gunnar Solskjær, manager for Besiktas i Tyrkia, forteller om sine erfaringer siden han tok over i januar. Han stusset over tyrkiske luksusvaner, spesielt at ansatte ryddet spillernes matfat i kantinen, og innførte umiddelbart at spillere og trenere rydder selv. Solskjær har også fjernet faste plasser og hierarki for å skape et tettere lag der alle er like.
Han overtok et lag med lav selvtillit og har jobbet med å forbedre det mentale, samt innført strengere fysiske krav og taktiske endringer. Til tross for en tøff periode, har laget forbedret sin posisjon i ligaen og sikret europacupspill.
Solskjær bekrefter også interesse for Bodø/Glimts Patrick Berg, som Besiktas-presidenten tidligere har omtalt som en drømmespiller for supporterne. Solskjær ser frem til å forsterke laget i sommer og har kontrakt til 2026 med opsjon.
Ingen kommentarer ennå. Vær den første til å kommentere!